Сряда, 13 Ноември 2019

ИНТЕРАГРИ България на БАТА АГРО 2019

  Какво ново?
Преглеждания: 3717 | Коментари: 0 | Добавено: 19/04/2019 | 16:22 |
ИНТЕРАГРИ България на БАТА АГРО 2019

Като един от най-големите форуми за иновации, технологии и срещи на земеделския бизнес в България, 12-тото издание на специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през 2019 ще се проведе от 14 до 17 май на добре познатото място - летището в гр. Стара Загора. Тази година събитието протича в обновен формат, като са планирани нововъведения в организацията и концепцията на изложението, така че то да стане по-ефективно и полезно както за изложителите, така и за посетителите. Разположението на изложбените площи е оптимизирано, така че да са достатъчно видими, а обиколката им да е по-кратка и ефективна. В унисон с промените във формата на изложението, дизайнерската концепция на щанда на ИНТЕРАГРИ България също е обновена. Разположен на 1300 кв. м. с прилежащо демо поле, щандът е направен, така че да позволява безпрепятствено и свободно движение на посетителите, като им осигури максимално полезно и приятно изживяване.

Централната изложбена площ е разделена на няколко зони, т. че да предостави пълноценно и приятно преживяване на гостите на щанда. На влизане в щанда, посетителят попада в т.нар. инфо зона, където го очакват рекламно-информационни материали, изненади и разхладителни напитки, след това пътешествието му продължава към зоната за „Сервиз и резервни части", където ще може на място да закупи оригинални NEW HOLLAND продукти, както и да направи консултация по интересуваща го тема във връзка с обслужването на машините от  марките, които компанията предлага.

Следващият специално обособен кът е посветен на Системите за прецизно земеделие на NEW HOLLAND (PLM). С тяхна помощ всеки земеделец си осигурява най-високото ниво на точност за всяin2_567ка операция, което прави работата на полето по-ефективна, с по-малко загуби, спестява пари, време и помага да бъде извлечен максимума от всеки сезон. За да бъде гарантирано приятното преживяване, по-нататък е разположена витрина с играчки, оригинални брандирани материали и работни дрехи. Ще има и специален фото спот, където всеки може да участва в нашата фейсбук игра с много награди. 

На щанда на ИНТЕРАГРИ 

in3_755

посетителите на изложението ще имат възможността да разгледат, както и да тестват наживо, представителен арсенал от продуктовото портофолио на компанията. Освен земеделска и строителна техника с марката на световния лидер NEW HOLLAND, в списъка с изложените машини са включени здравите, висококачествени и много производителни машини на лидерите в почвообработването GREGOIRE BESSON, пълната гама изключително надеждни и иновативни пръскачки на италианския производител AGROJET и най-прецизните високоскоростни сеялки KINZE, осигуряващи  дългосрочна сигурност и отлична възвръщаемост на инвестицията. С това ИНТЕРАГРИ предлага завършен комплекс от машини, които заедно осигуряват висока производителност и ефективност, цел на всеки фермер с бизнес подход.

in4_924Представеният премиерно на миналогодишното издание на БАТА АГРО, CR 10.90 Revelation също ще бъде на разположение за посетителите на тазгодишното издание на изложението. CR 10.90 revelation е последният от 3-те Гинес рекордьора от серията CR на комбайни NEW HOLLAND, тествани в реални условия за най-висока производителност при жътва. Уникалната двуроторна технология на NEW HOLLAND предоставя най-висока производителност и рекордно чиста продукция.  Единственият комбайн в света от Клас 10 - CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа. Сред множеството иновации вложени в този чистокръвен победител са патентованите технологии на NEW HOLLAND, Self-Leveling, Opti-FanTM, Opti-CleanTM, а вече и с технологията IntelliSenseTM.

Гвоздеят на демо полето на щанда на ИНТЕРАГРИ ще бъдат комбайн NEW HOLLAND CR8.90 и трактор NEW HOLLin5_693AND T8, с вериги. В демо-полето клиентите ще имат възможност да видят в действие култиватора на GREGOIRE BESSON Normandie. Ункалният по рода си гроздокомбайн BRAUD 9070L също ще бъде изложен на щанда, т.че всеки който би искал да се увери в неговите качества, е добре дошъл! От появата си през 1975 г., гроздокомбайните BRAUD винаги са предлагали най-доброто качество и висока продуктивност.

Машината може да се използва целогодишно, като на беритбения модул може да се постави пръскачка, която да обслужва едновременно 6 реда, а по време на резитба може да се монтира също така и резитбен модул. in6_656

С помощта на BRAUD ръчните операции се свеждат до минимум, а машината се използва продължително време, с което се съкращава времето за изплащане на инвестицията.

Като единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката NEW HOLLAND за България, само ИНТЕРАГРИ предлага 5-годишна удължена гаранция от производителя на своите клиенти. С това уникално предимство, компанията предоставя необходимата сигурност и заслужено спокойствие на клиентите, закупили трактори и зърнокомбайни на световната марка. Единствено клиентите на ИНТЕРАГРИ нямат никакво самоучастие за всички възникнали гаранционни събития. Гаранцията, също така е без никакво допълнително оскъпяване за клиента. В стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност, ИНТЕРАГРИ предлага и гъвкаво финансиране, а отскоро добави в своето портфолио от услуги и заместващ комбайн по време на жътва, с което подсигурява допълнителна сигурност на клиентите. Трябва да се има предвид, че оригиналните резервни части и консумативи удължават живота на всяка машина, а ИНТЕРАГРИ предлага голямо разнообразие, както и опцията за покупка при промоционални условия по време на предсезонни и сезонни кампании, съобразени с цикличността на земеделския бизнес.   


Етикети: | NEW HOLLAND | ИНТЕРАГРИ | БАТА АГРО | трактори | иновации | InterAgri
Категория: Техника

  • КОМЕНТАРИ - 0

НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

За да добавите коментар влезте като регистриран потребител или направете своята безплатна регистрация
 
 

ОЩЕ ОТ Техника:

11/11/2019
Качество и перфектна оран с трактор КУБОТА М 7171...
24/09/2019
Само през октомври у нас идва уникалното преживяване REXperience...
11/09/2019
За първи път у нас – състезание за нови технологии в земеделието...
04/06/2019
Интерагри България открива нов продажбено-сервизен комплекс в Благоевград...
 
 

Всички ЛЮБОПИТНО
12.08.2019 | 17:44
Изготвени са указания към земеделските стопани, които ...
Документите за доказване на реализираните на пазара животни трябва да ...
Изготвени са указания към земеделските стопани, които доказват реализация на животни по схемите за обвързано подпомагане
 
12.08.2019 | 16:49
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири...
Кабинетът на Борис Джонсън разработва спасителен план за фирмите...
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири
 
12.08.2019 | 15:30
Протестите продължават вече 11-ти ден...
Глоби за кметовете в Южна България ...
Протестите продължават вече 11-ти ден
 


Всички ПРЕДАВАНЕ АГРОФОРУМ
Излъчено: 7 Септември 2019 - 14 Септември 2019
От мечтата до реалността – Савина Николова, на 26 години със собствен бизнес...
Преглеждания: 2331
Излъчено: 31 Август 2019 - 7 Септември 2019
Как да намалим разходите в земеделското производство...
Преглеждания: 1571
Излъчено: 24 Август 2019 - 31 Август 2019
В Агрофорум тази седмица: Стартирайте есенната кампания с нова техника...
Преглеждания: 1591
 
 
ВРЕМЕТО  
 
КАТЕГОРИИ     ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ   ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ  
Агробизнес и финанси
Биоземеделие
Винарство
Гори
Европарламент 2014
Емисия новини
Енергия
Животновъдство
Празници и обичаи
Пчеларство
 
Сайт 7 дни
Агромаркет - ТВ магазин
АгроКомпас - месечно списание за агробизнес
AGRO.BG - селскостопанският интернет портал на България
Агрофорум - предаване за селско стопанство
Автор: зс 19/07/2019
Коментар: Решението е просто! На първо място е подсигуряване на пазар, като при зърно-производството, а на вт Продължава...
Автор: Пчелар 02/07/2019
Коментар: Пиша до вас, защото знам ,че сте отговорна медия и проблемът, който имам, ще бъде отразен, и вероятн Продължава...
Автор: Велев 06/12/2018
Коментар: Срокът за изплащане на средствата ще бъде определен след вземане на решение от УС на ДФЗ през 2019 г Продължава...