Формула за успех на малка преработвателна фирма
Високото качество на суровината и стриктното спазване на стандартите при подготовката на крайния продукт е основен фактор за успеха на малките преработвателни фирми. Това е формулата на която залагат в семейството на потомствения животновъд Йордан Йорданов от Стралджа. Започнал с няколко крави и малко земя преди около 20 години, неговото стопанство днес включва около 300 дка обработваеми площи и 250 животни – 120 дойни крави и над 130 телета за угояване. Преди година Йорданов отвори и цех за преработка на млечни продукти с финасиране по Мярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селско стопански продукти”.
Вижте в Агротемата на 12 март от 18:30 по АгроТВ.
Автор: Валентин Вълчев
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ