Старозагорецът Богдан Богданов произвежда хляб по древна рецепта
Богдан Богданов е икономист от Стара Загора, но от четири години произвежда по 80 хляба дневно със собствените си ръце. Превърнал е хобито си в професия и вярва, че хубав хляб не се прави само с идеята да се печелят пари. Сам е проучил и произвежда хляб чрез метод , използван от хилядолетия – с дива мая. Неговият хляб е известен в Стара Загора като френския хляб.
Хлябът, който прави Богдан Богданов в малката си пекарна става първо с много любов, към нея добавя брашно, вода и сол. Има още нещо, което прави хлябът много вкусен и неподражаем и това е дивата мая, приготвена собственоръно от Богдан Богданов. Хлябът от топлата фурна не само изглежда различно от заводския, той се прави различно.
Повече за хляба по древна рецепта ще научите от агротемата на 02 ноември в 18:50 часа по Агро ТВ!
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ