Майсторски рецепти от трапезата
Времето е хладно и какво по-хубаво от чаша греяно вино. Или пък уханни наденички с кашкавал и подправки, бира, краваи и пресен хляб. Менюто за празниците предполага по-богат асортимент, а рецептите дават майсторите. Разбира се никога докрай! Хубавото греяно вино става от български каберне и мерло с немски сушени плодове и подправки. България има прекрасни вина, убеден е Луис и забърква топлата напитка с вино от Пловдивския район. Грее се предимно червеното вино, защото бялото е по-воднисто и се изпарява много бързо, то е по-добро за пунш. А какво е напитката на една трапеза, ако компания не й прави подходящо мезе. Независимо от произхода и начина на приготвяне гаранция за вкусната храна е качеството на продуктите. Традиционните немски и австрийски наденички са едно от предложенията за добавка към греяното вино. Гарнитура им правят кисели краставички, горчица, люти чушки, кисело зеле и картофи.
Подробности гледайте в предаването Агротема на 23 декември от 18:45 часа по телевизия Агро ТВ.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ