Събота, 19 Септември 2020

New Holland Agriculture празнува 125 години история

  Повече от век ангажимент към пет поколения земеделски производители по целия свят, като прави живота им по-лесен и селскостопанския бизнес по-ефективен и устойчив
Преглеждания: 2466 | Коментари: 0 | Добавено: 16/06/2020 | 15:22 |
 New Holland Agriculture празнува 125 години история

„New Holland има богато наследство, започнало в малък град в Пенсилвания, като се превръща в глобална марка, присъстваща в 170 страни. Това е история, белязана от важни иновации, които променят селското стопанство. Той обединява уникалното наследство на марки като Ford, Fiat, Braud и Claeys. Най-важното от всичко е историята, белязана от хората: нашите клиенти, нашите дилъри, служители, ден след ден, година след година. Заедно ние сме изправени пред много предизвикателства на селското стопанство, като помагаме на земеделските производители да свършат работата ефикасно и печелившо, за да извлекат най-доброто за своя бизнес. " споделя Карло Ламбро, директор на марката на New Holland Agriculture.

Ню Холанд е партньорът на фермерите за всеки сезон, в добри и трудни времена: „Живеем в извънредни обстоятелства, които променят начина, по който съществуваме и работим по начин, който никога не бихме могли да си представим.“, добавя Ламбро. „Ситуацията, в която се намираме подчерта жизненоважната роля на селското стопанство и накара обществеността да осъзнае колко важни са фермерите в живота им. Селското стопанство реагира на кризата мощно, като продължи успешно да осигурява доставките на храни без прекъсване в условията на изключителни трудности. New Holland остава на страната на земеделските производители през целия период, предоставяйки необходимата подкрепа. Продължаваме да инвестираме в бъдещето и ще използваме максимално възможностите на новите технологии, свързаност, автоматизация и алтернативни горива - работим заедно за устойчиво земеделие. Докато отбелязваме 125-годишнината си, в този безпрецедентен момент в историята, ние гледаме на бъдещето с увереност.“

Историята на New Holland: нашето наследство от иновациите

New Holland е основана от пионери в селското стопанство, чието наследство живее в ценностите, които движат марката до днес:

Abe Zimmerman, който разбра важността на посрещането на нуждите на клиентите с прости решения и надеждна поддръжка и чиято малка компания за машинна обработка, основана в Ню Холанд, Пенсилвания през 1895 г., един ден прерасна в световна марка.

Хенри Форд, който имал визионерската цел да направи иновациите и механизацията достъпни за всички и произведе първия масов трактор в света през 1917 г .

Джовани Анели, който видя как едно решение, разработено за специфична нужда, може да бъде разширено, за да предостави на фермерите по целия свят интелигентно решение с лесни за използване иновативни машини, демонстрирайки първия си трактор на Fiat през 1918 г .

Леон Клейс, който посвети специализираните си знания за улесняване на живота на фермерите и доведе до първия европейски самоходен комбайн през 1952 г.

След цели 125 години, New Holland остава надежден, открит и отзивчив, иновативен и устойчив партньор за земеделските производители по целия свят.

Ню Холанд днес: партньорът на фермерите за всеки сезон

И до днес New Holland стои на страната на клиентите си, изграждайки близки, дълготрайни отношения, за да работи в партньорство за техния успех. Затова New Holland избира своите партньори по света много внимателно, като водещ критерий е високият им професионализъм, качеството на предоставяните услуги и ефективност на работа. С около 2000 дилъри и 5000 точки в световен мащаб, New Holland винаги е близо до всички земеделски производители, със своето широко портфолио от продукти и услуги, готова да придложи решенията, от които се нуждаят.

Дилърите на New Holland по целия свят помагат на своите клиенти да работят ефикасно и изгодно, с водещи в индустрията решения, фокусирани върху иновациите, устойчивостта и изключителната ефективност на разходите, в крачка с тенденциите, движещи селското стопанство - дигитализация и свързаност, автоматизация, обслужване, алтернативно задвижване.

New Holland e една от най-цифрово свързаните марки в бранша със своите PLM ™ решения, като така работи за бъдеще, в което фермерите могат да ръководят своите дейности по-инициативно, превръщайки фермата в свързана и интелигентна екосистема.

New Holland също е иноватор и по отношение на устойчивото селско стопанство и алтернативните горива, чрез своята стратегия за чиста енергия, която доведе до разработването на прототипа на трактора Methane Power, с който се затваря кръговия цикъл на икономика с трактор, задвижван от метан или биометан, който може да бъде произведен във фермата. В следващите години New Holland ще продължава да лидерства прехода на селското стопанство към възобновяеми горива, продължавайки своя проект за метан, който е в основата на ангажимента на марката за устойчивост.

В България марката New Holland е представлявана официално от „ИНТЕРАГРИ България“. Компанията е единственият официален вносител на New Holland за България и разполага с 12 собствени продажбено-сервизни комплекси на територията на цялата страна, сертифицирани по програмата за качество на обслужване на New Holland Top Partner. Компанията е фокусирана върху предлагане на цялостни интегрирани решения за земеделието, като освен пълната гама техника на New Holland, предлага и прикачна техника на редица топ марки. Пълното портфолио на New Holland можете да видите на сайта на ИНТЕРАГРИ България www.interagri.bg

 


Етикети: | New Holland | Ню Холанд | земеделие | техника | селско стопанство | фермери | ИНТЕРАГРИ България
Категория: Техника

  • КОМЕНТАРИ - 0

НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

За да добавите коментар влезте като регистриран потребител или направете своята безплатна регистрация
 
 

ОЩЕ ОТ Техника:

25/08/2020
MF 8S Series - нова ера опростени, надеждни и свързани трактори ...
19/08/2020
Специализирана полева демонстрация на дискови брани PÖTTINGER TERRADISC...
28/07/2020
New Holland Agriculture пуска на пазара комбинирана гама CH CROSSOVER HARVESTING, с която задава нови стандар...
20/07/2020
БУЛАГРО МАШИНИ СТАРТИРА ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2020...
 
 

Всички ЛЮБОПИТНО
12.08.2019 | 17:44
Изготвени са указания към земеделските стопани, които ...
Документите за доказване на реализираните на пазара животни трябва да ...
Изготвени са указания към земеделските стопани, които доказват реализация на животни по схемите за обвързано подпомагане
 
12.08.2019 | 16:49
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири...
Кабинетът на Борис Джонсън разработва спасителен план за фирмите...
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири
 
12.08.2019 | 15:30
Протестите продължават вече 11-ти ден...
Глоби за кметовете в Южна България ...
Протестите продължават вече 11-ти ден
  
 
ВРЕМЕТО  
 
КАТЕГОРИИ     ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ   ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ  
Агробизнес и финанси
Биоземеделие
Винарство
Гори
Европарламент 2014
Емисия новини
Енергия
Животновъдство
Празници и обичаи
Пчеларство
 
АгроКомпас - месечно списание за агробизнес
AGRO.BG - селскостопанският интернет портал на България
Агрофорум - предаване за селско стопанство
Автор: зс 19/07/2019
Коментар: Решението е просто! На първо място е подсигуряване на пазар, като при зърно-производството, а на вт Продължава...
Автор: Пчелар 02/07/2019
Коментар: Пиша до вас, защото знам ,че сте отговорна медия и проблемът, който имам, ще бъде отразен, и вероятн Продължава...
Автор: Велев 06/12/2018
Коментар: Срокът за изплащане на средствата ще бъде определен след вземане на решение от УС на ДФЗ през 2019 г Продължава...