Сряда, 27 Януари 2021

New Holland Agriculture пуска на пазара комбинирана гама CH CROSSOVER HARVESTING, с която задава нови стандарти за капацитет и гъвкавост в комбайните от среден клас

  Новият CH кросоувър от New Holland се отличава с най-доброто от TwinRotor и конвенционалните технологии за най-добра производителност в сегмента
Преглеждания: 3339 | Коментари: 0 | Добавено: 28/07/2020 | 12:47 |
New Holland Agriculture пуска на пазара комбинирана гама CH CROSSOVER HARVESTING, с която задава нови стандарти за капацитет и гъвкавост в комбайните от среден клас

• Концепцията за прибиране на новия кросоувър интегрира изключителната технология за сепариране на Twin Rotor, характеризираща се с прецизно въртене, отличителен белег на конвенционалните комбайни New Holland, за да предложи най-доброто от двата свята.

• Сегмент, с водеща пропускателна способност с най-висок капацитет на вършитба и сепариране.

• Отлично качество на зърното и сламата, изключителна гъвкавост на културата и доказана надеждност.

New Holland Agriculture пуска комбайна CH7.70, който въвежда съвсем нова концепция Crossover Harvesting ™. Тя обединява изключителна технология за разделяне на Twin Rotor® с доказаната и известна конвенционална технология за вършитба на марката.

Новият Crossover Combine задава нов показател за капацитет за комбайни от среден клас, осигуряващи изключително качество на зърното и сламата. Високоефективният двигател с патентована HI-eSCR 2 технология за съответствие на Stage V осигурява висока производителност и изключително ниски експлоатационни разходи. Това изпълнение идва с превъзходния комфорт на кабината Harvest Suite ™ Deluxe.

Lars Skjoldager Sørensen, Global Product Product Management Global, коментира:

„Ние проектирахме CH7.70 за професионални земеделски стопани, търсещи комбайн, който осигурява постоянни и високи резултати при всички условия, заедно с ниска цена на експлоатация. Новият комбайн CH7.70 предлага на клиентите всички предимства на 45-годишното съвършенство на Twin Rotor, съчетано с най-добрата ни технология за въртене - най-добрата производителност, най-високото качество на зърното и сламата, гъвкавостта и надеждността на реколтата с ниски експлоатационни разходи. Тази уникална концепция предвещава новата ера на прибирането на кросоувър от New Holland. "

Lionel Gleyroux, Combines и New Holland Flagship Europe заяви: „Новият комбиниран кросоувър създава нов сегмент в широкото предлагане на Ню Холанд, между конвенционални и средни ротационни модели от средния клас, като допълнително разширява избора на решения за нашите клиенти, способни да посрещнат специфичните си нужди на всички видове селскостопански операции. Новата концепция за прибиране на реколтата комбинира най-доброто от нашия опит, като дава възможност всеки фермер да бъде по-продуктивен, универсален и ефективен. Той предлага най-доброто от двата свята - най-добрият Twin Rotor на New Holland и конвенционалните технологии - за осигуряване на пропускателна способност за сегментите. "

„С новата концепция за прибиране на реколти, нашите клиенти просто получават повече: производителност, качество, спестявания. Новите CH комбайни гордо носят логото на Crossover Harvesting на техния ливър, за да сигнализират за революцията, която въвеждат под предния капак “, добави той.

Карло Ламбро, председателят на марката на New Holland, заключи:

„Ню Холанд направи революция по начина, по който фермерите берат преди повече от 45 години. Днес, с пускането на новия комбайн CH Crossover Harvesting, той потвърждава своето световно лидерство в жътвата. Нашата марка предлага богат избор от технологии, способни да отговорят на специфичните изисквания на всяка селскостопанска операция с решения, насочени към иновации, устойчивост и изключителна ефективност на разходите.“

Кросоувър прибиране на реколтата осигурява най-доброто качество на зърното и сламата в класа си. Новата Crossover технология осигурява до 25% по-висока производителност от конвенционалния комбайн в този сегмент. Двубарабанната система за вършитба разполага с барабан с диаметър 600 мм - най-големият в сегмента - с подсилена, тежка конструкция, за да осигури изключителни характеристики на вършитбата. Големият барабан, комбиниран с удобната за потребителя секционна вдлъбнатина, предлага най-доброто съвпадение по отношение на гъвкавостта, позволяваща бързо адаптиране към различни култури за по-малко от 20 минути.

Скоростта на барабана се управлява от кабината от нов тежък хидравличен барабанен вариатор, така че операторът лесно да гарантира, че скоростта е перфектно съобразена с условията на реколтата и полето. Системата за вършитба е комбинирана с доказана система New Holland Opti-Thresh ™, която се адаптира към условията на зреене и зрялост, просто чрез преместване на задната част на вдлъбнатата - не са необходими инструменти. Когато шарнирната горна секция се отдалечи от барабана, действието на триене е по-нежно, подобрявайки качеството на сламата.

CH7.70 може да бъде оборудван с гама от Varifeed ™ хедъри до 9,15 метра, включително чисто нова версия 8,53 метра Varifeed, специално разработена за тази гама. Предната страна на корпуса на подаващото устройство може да бъде механично регулирана, за да се осигури перфектно подравняване с заглавката, като по този начин се оптимизира ъгълът на всеки различен заглавие, за да се осигури по-гладък поток за увеличаване на пропускателната способност и осигуряване на най-добрия поток, независимо от реколтата.

Новият CH кросоувър от New Holland се отличава с най-доброто от TwinRotor и конвенционалните технологии за най-добра производителност в сегмента.

Трикратното каскадно почистване с най-висок клас осигурява до 15% повече капацитет на всички терени. Капацитетът на почистване на CH7.70 е перфектно съчетан с неговата висока производителност на вършитба и сепариране. Той разполага с уникалната каскадна система за почистване на New Holland Triple-Clean ™, която увеличава капацитета за почистване с до 15% с добавяне на допълнителна каскада в центъра на съда за зърно. Двойният напречен шнек, който пренася зърно в асансьора по-бързо, може да доведе до увеличаване на пропускателната способност и допълнително подобряване на капацитета.

CH7.70 осигурява също безупречно представяне на склонове, благодарение на доказаната система SmartSieve ™, която автоматично компенсира страничните склонове до 25%, поддържайки перфектен баланс на сито за равномерно почистване. Системата калибрира също сито въз основа на скоростта на вентилатора и размера на ядрото, за да определи оптималния ъгъл на хвърляне. В допълнение, награждаваната система Opti-Fan ™ автоматично компенсира колебанието на скоростта на зърното през почистващата обувка, когато машината работи на склонове. Намалява скоростта на вентилатора при пътуване нагоре, така че да не се губи зърно от задната страна на комбайна и го увеличава при движение надолу, за да се предотврати запушването на обувката.

Версията Laterale поддържа комфорт и капацитет на стръмни склонове

За устойчиво представяне в хълмисти условия, Laterale версия, която използва здрава система за автоматично нивелиране, осигурява напречна корекция на наклона до 18% от двете страни. Системата Laterale е в допълнение към стандартните системи Triple-Clean и саморазливни Smart Sieve ™ с резултат от оптимизирана ефективност на почистване при труден терен.

Отлична горивна ефективност и ниска цена на собственост

CH7.70 разполага с доказания двигател Cursor 9, който развива 374 к.с. - 34 к.с. повече от CX6.90 - за да осигури постоянно мощни и икономични показатели при всякакви условия. Той отговаря на стандартите за емисии на етап V с патентованата HI-eSCR 2 технология, разработена от FPT Industrial. CH комбайнът е проектиран да осигурява лесна поддръжка: само четири точки за смазване правят ежедневната поддръжка още по-бърза, а голямата сервизна врата над сламената врата на качулката осигурява лесен достъп “. Тази система за поддръжка, заедно с изключително ниския разход на гориво, води до изключително ниски експлоатационни разходи. 

Интерагри България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения на своите клиенти, компанията представлява още добре познатите премиум марки за прикачен инвентар - Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis. Интерагри България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване. В стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност и да отговори максимално на нуждите на своите киенти, компанията развива бизнеса си интензивно. За да бъде близо до своите клиенти, разполага с търговски представители във всички райони на страната, както и с 12 продажбено-сервизни комплекси в градовете София, Стара Загора, Благоевград, Враца, Плевен, Русе, Дулово, Добрич, Велико Търново, Бургас, Харманли и Пловдив. Като част от усилията, които Интерагри полага за успешно сътрудничество с производителя, е сертифицирането на търговско-сервизните бази по програмата за качество на обслужване на New Holland Top Partner, знак за висока оценка и признание от страна на New Holland.

https://www.facebook.com/interagri.bg/

https://www.linkedin.com/company/interagri-bulgaria-ad/

https://www.youtube.com/channel/UC6cUddCpxEXOKDLgwyk1Q9w

 


Етикети: | New Holland | InterAgri | TwinRotor | технологии | земеделие | комбайни | Интерагри България | CROSSOVER HARVESTING | жътва
Категория: Техника

  • КОМЕНТАРИ - 0

НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

За да добавите коментар влезте като регистриран потребител или направете своята безплатна регистрация
 
 

ОЩЕ ОТ Техника:

08/01/2021
ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШИЯ ТРАКТОР ПРЕДИ СЕЗОНА – ТОЙ ЩЕ ВИ СЕ ОТПЛАТИ НА ПОЛЕТО...
03/11/2020
Новият стърнищен култиватор PÖTTINGER TERRIA...
02/11/2020
Perkins SmartCap - иновативната умна капачка за маслото...
13/10/2020
Новата косачка NOVACAT 402 ED...
 
 

Всички ЛЮБОПИТНО
12.08.2019 | 17:44
Изготвени са указания към земеделските стопани, които ...
Документите за доказване на реализираните на пазара животни трябва да ...
Изготвени са указания към земеделските стопани, които доказват реализация на животни по схемите за обвързано подпомагане
 
12.08.2019 | 16:49
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири...
Кабинетът на Борис Джонсън разработва спасителен план за фирмите...
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири
 
12.08.2019 | 15:30
Протестите продължават вече 11-ти ден...
Глоби за кметовете в Южна България ...
Протестите продължават вече 11-ти ден
  
 
ВРЕМЕТО  
 
КАТЕГОРИИ     ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ   ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ  
Агробизнес и финанси
Биоземеделие
Винарство
Гори
Европарламент 2014
Емисия новини
Енергия
Животновъдство
Празници и обичаи
Пчеларство
 
АгроКомпас - месечно списание за агробизнес
AGRO.BG - селскостопанският интернет портал на България
Агрофорум - предаване за селско стопанство
Вестник Земеделска техника
Автор: зс 19/07/2019
Коментар: Решението е просто! На първо място е подсигуряване на пазар, като при зърно-производството, а на вт Продължава...
Автор: Пчелар 02/07/2019
Коментар: Пиша до вас, защото знам ,че сте отговорна медия и проблемът, който имам, ще бъде отразен, и вероятн Продължава...
Автор: Велев 06/12/2018
Коментар: Срокът за изплащане на средствата ще бъде определен след вземане на решение от УС на ДФЗ през 2019 г Продължава...