Сряда, 27 Януари 2021

Продължава подготовката за Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното

  Взети са предвид наложените от здравните власти мерки, включително и новоиздадената заповед, коментират от Интер Експо Център
Преглеждания: 1179 | Коментари: 0 | Добавено: 29/10/2020 | 18:10 |
Продължава подготовката за Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното

Изключителни мерки за осигуряване на здравната сигурност. Стриктно спазване на изискванията на държавните власти и прилагане на допълнително разработени вътрешни правила и мерки. По този начин ще протекат Международните Хранителни събития МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО, които ще се проведат от 4 до 7 ноември в Интер Експо Център. След като през октомври прие няколко бизнес форума, събитийният център доказа потенциала си за създаване на условия за бизнес в безопасна здравословна среда.

„Следваме регулациите на заповедта, която влезе в сила от 29 октомври“, коментират организаторите, които през изминалия месец успяха да наложат нови стандарти в събитийната индустрия. „Сред успешно провелите се през октомври месец събития, бяха медицинският форум БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, уникалното събитие „Бебемания“, основополагащият за съвременната търговия eCommCongress“, коментират организаторите. Интер Експо Център вече е придобил за осигуряване на здравословна сигурност на клиентите в условията на COVID – 19.

В момента усилията на екипа са насочени към предстоящите Международните Хранителни събития. „По време на предстоящия Международните Хранителни събития ще надградим предприетите мерки и ще развием стандартите, които наложихме“, коментират организаторите. В следващите редове Ви запознаваме накратко с предприетите мерки.

Интелигентно управление на вентилационните системи

Интер Експо Център е проектиран за провеждането на специализирани събития с всички условия. След провеждането на първия бизнес форум, събитийният център още веднъж доказа, че е място, което при създалите се условия гарантира сигурна и здравословна среда. Наред с мерките, предприети след указанията на здравните власти, са разработени и вътрешни „Правила и мерки.

Създадено е интелигентно управление на вентилационните системи в залите, благодарение на което се гарантира доброто проветряване. Осигурено е пълно разделяне на потоците за входящ и изходящ въздушен поток. Големият обем на въздуха в халетата, които са с височина над 10 м, е още една предпоставка за сигурна и безопасна среда във всеки един момент от провеждането на бизнес форумите.

Без струпвания на много хора на едно място

За разлика от събитията с масов характер, като концертите, които събират по едно и също време на едно и също място голям брой хора, бизнес форумите позволяват поетапно управление и насочване на човекопотока. По този начин няма възможност от струпвания и се подсигурява свободното движение при спазване на всички разписани от властите мерки.

Crowd management

„За да се избегне възможността за струпване и опашки на входовете на Интер Експо Център и гарантиране на гладкото придвижване на посетителите, вече внедрихме „умно въвеждане“ на входа на залите, което да контролира човекопотока”, коментират организаторите. За целта е създадена система на Crowd management. Тя осъществява входно-изходния режим – чрез

обозначаване на всички входове и изходи и указване на посока за движение на посетителите, както и чрез използването на технологиите за мениджмънт на достъп.

Отстояние между щандовете

Тъй като бизнес-форумите имат за цел създаването на бизнес контакти с акцент бизнес комуникацията и обмяната на опит и знания, организаторите могат да контролират и изискванията за минимално отстояние между хората. При поектирането на площоразпределението е увеличен размерът на пътеките между щандовете за осигуряване на необходимата безопасна и комфортна дистанция между участниците в събитията.

Строг контрол при почистването

Като мярка на превенция, разработените „Вътрешни правила и мерки“ препоръчват присъстващите да не се здрависват, а участниците да регулират човекопотока на щанда си. Допълнителна мярка е и строгият контрол при почистването и достъпността до дезинфекциращи средства.

Още в началото на месец октомври, при спазване на всички правила и изисквания, международните бизнес-форуми доказаха, че създават безопасна и здравословна среда за развитие на икономическите сектори. Затова с интерес следим бизнес-екосистемата, която от 4 до 7 ноември МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО ще създадат за хранително-вкусовия сектор в Интер Експо Център.


Етикети: | Месомания | Светът на млякото | Булпек | Интерфуд и Дринк | Салон на виното | ИнтерЕкспо Център
Категория: Агробизнес и финанси

  • КОМЕНТАРИ - 0

НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

За да добавите коментар влезте като регистриран потребител или направете своята безплатна регистрация
 
 

ОЩЕ ОТ Агробизнес и финанси:

27/01/2021 9.46 мин.
| ВИДЕО | Агротема - ВИДЕО: Тенденции в млекопреработката според най-младите в бранша, автор: Каме...
26/01/2021
Тенденции в млекопреработката според най-младите в бранша...
26/01/2021
Как е възможно повторно използване на водите за напояване...
25/01/2021 4.38 мин.
| ВИДЕО | Агрокоментар: Биг Брадър в земеделието - космическа игра, автор: Валентина Спасова...
 
 

Всички ЛЮБОПИТНО
12.08.2019 | 17:44
Изготвени са указания към земеделските стопани, които ...
Документите за доказване на реализираните на пазара животни трябва да ...
Изготвени са указания към земеделските стопани, които доказват реализация на животни по схемите за обвързано подпомагане
 
12.08.2019 | 16:49
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири...
Кабинетът на Борис Джонсън разработва спасителен план за фирмите...
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири
 
12.08.2019 | 15:30
Протестите продължават вече 11-ти ден...
Глоби за кметовете в Южна България ...
Протестите продължават вече 11-ти ден
  
 
ВРЕМЕТО  
 
КАТЕГОРИИ     ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ   ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ  
Агробизнес и финанси
Биоземеделие
Винарство
Гори
Европарламент 2014
Емисия новини
Енергия
Животновъдство
Празници и обичаи
Пчеларство
 
АгроКомпас - месечно списание за агробизнес
AGRO.BG - селскостопанският интернет портал на България
Агрофорум - предаване за селско стопанство
Вестник Земеделска техника
Автор: зс 19/07/2019
Коментар: Решението е просто! На първо място е подсигуряване на пазар, като при зърно-производството, а на вт Продължава...
Автор: Пчелар 02/07/2019
Коментар: Пиша до вас, защото знам ,че сте отговорна медия и проблемът, който имам, ще бъде отразен, и вероятн Продължава...
Автор: Велев 06/12/2018
Коментар: Срокът за изплащане на средствата ще бъде определен след вземане на решение от УС на ДФЗ през 2019 г Продължава...