Новина плюс – Преработвателна индустрия
Новина плюс: Не съществуват продукти без месо
Ситно или едронарязана сланинката – зависи от салама Няма как в един колбас да няма никакво месо и то да е заместено изцяло от...
0
49
0
0
Новина плюс: Идеи за коопериране в месопреработката
Ключовата дума е доверие Законодателството следи за безопасността на храните, заради което е важно всичко, което съдържа един продук...
0
42
0
0
Новина плюс: Продукти с тахан – ползи за здравето
Ползите за здравето от приема на тахан са много. Само две лъжици са достатъчни, за да доставят необходимото количество енергия и пол...
0
23
0
0
Новина плюс: Диворастящи продукти с вкус на Балкан
Kак климатът се отразява на производствата през последната година За богатия асортимент на диворастящи култури в Еленския Балкан си...
0
65
0
0
Новина плюс: Свинското месо и вкусовете през годините
Еленчанинът Румен Георгиев си спомня как преди да прерасне в Празник на еленския бут, вече с девет издания около Димитровден, местни...
0
35
0
0
Новина плюс: Българската скара – само от българско месо
Защо изложенията са важни за малките месопреработватели? За първи път на тазгодишното международно изложение за храни и напитки, кое...
0
37
0
0
Новина плюс: Млечни продукти с вкус на Ориента
Ориенталски млечни продукти – хит на изложението в София Една от големите млечни компании у нас привлече вниманието на ежегодното ме...
0
38
0
0
Новина плюс: Пазител на българския вкус – оптимист в трудни времена
В критични години – да гледаш напред с оптимизъм Зарко Сарафян произвежда консерви от български зеленчуци – с идеята да върне старит...
0
24
0
0
Новина плюс: Животновъдите и преработвателите с общи проблеми
Млекопреработвател: Проблемите на животновъдите са и наши проблеми Държавата трябва да осигури субсидия, която да нормализира и успо...
0
79
0
0
Новина плюс: Плодове и зеленчуци – ежегоден форум на ИнтелиАгро дава отговори
От градината до щанда – четвърти ежегоден форум на ИнтелиАгро Производители на плодове и зеленчуци, преработватели, търговци и доста...
0
50
0
0
Новина плюс: Как оцеляват преработвателите на плодове и зеленчуци?
Преработвателите на плодове и зеленчуци – без подкрепа, но и без фалити Близо 750 млн. лева бяха раздадени като държавни помощи на о...
0
31
0
0
Новина плюс: Какво да очакват производителите на плодове?
Производителите на малини и ягодоплодни също ще получат подпомагане на единица площ по временната рамка държавна помощ за последстви...
0
95
2
0