Агротема – Преработвателна индустрия
Агротема: Лозаро-винарският сектор у нас – състояние и тенденции
Къде е България на „винената карта“? Картината в лозаро-винарския сектор – обобщение от експерти в бранша. Комуникация с държавата,...
0
62
0
0
Агротема: За хляба – от зърното до брашното
Какво брашно да избираме за трапезата ни? Българското зърно и брашно – конкурентно по качество на пазарите във Франция, Герман...
0
40
1
0
Агротема: Интерес в Берлин към български био студено-пресовани масла
Българи произвеждат биоорехово масло по стара технология Биологично произведените продукти са специална ниша на изложението Зелена с...
0
57
0
0
Агротема: Български месни вкусове на Зелената седмица в Берлин
Българските общности в цяла Европа проявяват траен интерес към българските месни продукти Изложения като Зелената седмица са полезни...
0
23
0
0
Агротема: България с 11 производители на Зелената седмица в Берлин
Кои български продукти привлякоха интерес на Зелена седмица 2024 Министърът на земеделието и храните Кирил Вътев, федералният минист...
0
804
1
2
Агротема: Без внос от трети страни, в които има обезлесяване – въпросителни
Нова европейска регулация тревожи производителите на фуражи у нас Забрана за внос от трети страни, в които има обезлесяване – това е...
0
64
0
0
Агротема: Месопреработвателите – 30 години по-късно
30 години Месомания – каква е картината днес. В началото на ноември, София отново се превърна в празник на хранително-вкусовата инду...
0
91
0
0
Агротема: Подкрепа за сектор „Животновъдство“ – за кого аритметиката не излиза
Недоволство от подкрепата във времена на кризи – говори Димитър Зоров Променени ставки на подкрепа, неадекватни политики в сектор „Ж...
0
397
4
0
Агротема: Производители и преработватели на слънчоглед на среща в МЗХ
Слънчоглед, нерафинирано олио и сухо мляко – искаме забрана за тези украински стоки до Нова година. Производители и преработватели н...
0
45
0
0
Агротема: По пътя на млякото
Как се създава успешна биомандра Как работи една биомандра в региона на Троян? Дълъг и труден ли е пътят на суровото мляко до крайни...
0
103
0
0
Агротема: За новите и старите вкусове в традиционните продукти
Има носталгия по традиционния български вкус в чужбина За новите и старите вкусове при месните и млечните продукти говорим с техноло...
0
45
0
0
Агротема: Проблем с популяризирането на българското вино
Българските лозари изпитват много трудности Въпреки, че България е традиционна винена държава, браншът у нас се задъхва. Лозарите из...
0
37
0
0