Пасищното отглеждане е свързано с много проблеми
Качеството на месото от говеда, отгледани пасищно, е по-различно от това на животни, гледани в обор. Това се дължи на начина, по който се хранят, обяснява Павлин Желев, производител от района на Сакар. Пасищното отглеждане обаче върви ръка за ръка с редица проблеми.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ
Светлозара Димитрова
Водещ, репортер и автор на рубриките „Агрополитики“ и „Смях и пакости“ в телевизия АГРО ТВ. Автор на публикации в сайта agro.bg.
Завършва бакалавърска степен със специалност „Медии и обществени комуникации“ и магистратура „Бизнес журналистика“ в Университета за национално и световно стопанство.
Средното си образование получава в Професионалната гимназия по полиграфия и фотография в столицата.
Стартира журналистическата си кариера със стаж във вестник „Труд“, телевизия „Кракра“ и телевизия „Евроком“. Към екипа на АГРО ТВ се присъединява през 2013 г. В професионалния си опит отразява разнообразни теми от селското стопанство и околната среда.