No-till технология: Зърното е по-тежко и се пази околната среда
Зърното след прилагане на No-till технология е с по-голяма тежест
За методите ни разказва експертът по консервационно земеделие Веселин Спасов. Той споделя опита на фермер, който започва да прилага безоранна технология, а вече е и биологичен производител и добивите му при зърнените култури не са по-ниски.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ
Мирела Спасова
Редактор и водещ в АГРО ТВ. Автор на предаването Животновъден дневник по АГРО ТВ.
Автор на публикации в сайта agro.bg.
Завършва бакалавърска степен със специалност „Журналистика“ във ФЖМК, СУ „Св. Климент Охридски” и магистратура „Политология” в СУ „Климент Охридски”.
Започва журналистическата си кариера през 2012 г. в БНТ, преминава през News7; сп. Мениджър; в-к „Стопанин”, от 2015 г. и до днес е лице на АГРО ТВ. В професионалната си практика отразява земеделска тематика, автор е на множество репортажи, филми и статии, които отразяват земеделския сектор през последните шест години.