Новина плюс: Свинското месо и вкусовете през годините
Еленчанинът Румен Георгиев си спомня как преди да прерасне в Празник на еленския бут, вече с девет издания около Димитровден, местните са провеждали изложение, панаир, където са търгували храните, които произвеждат и различни произведения от занаяти. А промени ли се вкуса на свинското с годините, питаме в рубриката Новина плюс.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ
Мирела Спасова
Редактор и водещ в АГРО ТВ. Автор на предаването Животновъден дневник по АГРО ТВ.
Автор на публикации в сайта agro.bg.
Завършва бакалавърска степен със специалност „Журналистика“ във ФЖМК, СУ „Св. Климент Охридски” и магистратура „Политология” в СУ „Климент Охридски”.
Започва журналистическата си кариера през 2012 г. в БНТ, преминава през News7; сп. Мениджър; в-к „Стопанин”, от 2015 г. и до днес е лице на АГРО ТВ. В професионалната си практика отразява земеделска тематика, автор е на множество репортажи, филми и статии, които отразяват земеделския сектор през последните шест години.