Пазарът е труден, когато се продава цялата реколта грозде
Светослав Кръстев, технолог в изба.
Лозарите, които не преработват поне част от набраното грозде, срещат проблеми с реализацията на цялата реколта. Мнение по темата изказва Светослав Кръстев, технолог в малка изба. Тя се намира в района на Плевенско, град Искър с насаждения от 60 декара.
Мирела Спасова
Редактор и водещ в АГРО ТВ. Автор на предаването Животновъден дневник по АГРО ТВ.
Автор на публикации в сайта agro.bg.
Завършва бакалавърска степен със специалност „Журналистика“ във ФЖМК, СУ „Св. Климент Охридски” и магистратура „Политология” в СУ „Климент Охридски”.
Започва журналистическата си кариера през 2012 г. в БНТ, преминава през News7; сп. Мениджър; в-к „Стопанин”, от 2015 г. и до днес е лице на АГРО ТВ. В професионалната си практика отразява земеделска тематика, автор е на множество репортажи, филми и статии, които отразяват земеделския сектор през последните шест години.