Предпочитания на българите от сицилианската кухня
Жанпиеро Кантарела, производител на колбаси и сирена от Катания, Сицилия
Характерната кухня се отличава от познатата в Италия с няколко специалитета – оризовите топки аранчино, паста ала нормана или ледения летен десерт от захар, лед, ядки и плодове. Освен това, ще откриете и нестандартни млечни и месни продукти. Като например пекориното. Жанприеро Кантарела е производител на колбаси и сирена от Сицилианския град Катания. От над 15 години посещава страната, за да представя продукцията си.
Петя Петкова-Пенчева
Водещ на новини и актуални предавания по АГРО ТВ. Бакалавър по "Журналистика" и магистър по "Организационна психология в СУ "Св. Климент Охридски". Завършва и редица курсове по Дигитален маркетинг. През журналистическата си кариера е част от екипа на медии като ТВ "Евроком", ТВ "Европа", БНР, информационна агенция БГНЕС, студентското радио на Софийския университет "Реакция" и в няколко ПР агенции. През 2017 година се присъединява към АГРО ТВ като репортер, водещ на новини и ресорно предаване "Ние, зърнопроизводителите". От няколко години Петя е и майка на момиченце, което я вдъхновява да създаде блог за осъзнато родителство, майчинство и ранно детско развитие.