Животновъден дневник: На гости във фермата на Димитър Зоров
Със затворен цикъл на производство във Врачанския балкан
В първия за годината брой на „Животновъден дневник“ отиваме във фермата на Димитър Зоров, във Врачанския балкан, която е със затворен цикъл на производство. Овцете са 2600, като по време на агнилна кампания стигат до 3600. Отскоро млечните продукти са със защитено наименование за произход. За животните се грижи ветеринарен лекар с 30-годишен опит. Ивайло Цветанов е и управителят на фермата с овце и кози. С голям опит в направата на млечните продукти е технологът Гергана Дамянова. Тя ни води в мандрата. В млечните продукти се влагат собствени суровини и материали, работи се по утвърдена технология.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ