АГРОФОРУМ: Как да се храним правилно и кои са рисковите групи храни?
Биологични опасности вследствие неправилното съхранение на храни
При съвременния модел на труд са ни необходими малко калории, но от качествени храни. Това съветва специалистът по хранене и диететика проф. Донка Байкова. Оценка на българското производство и политика за хранене, дава проф. Донка Байкова пред Анета Божидарова.
Биологични опасности вследствие на неправилно съхранение на хранителни продукти. Как опаковачните материали и хигиената при транспортирането могат да повлияят върху качеството на стоките? Какви са последните нотификации за рискови хранителни групи и техният произход? Вижте отговорите във видеото.
Остава ли емблематичното розовото масло под заплаха от европейския регламент за химикалите REACH? Темата отново се разглежда, въпреки че това не беше предвидено за тази година. Подробности вижте в интервю с Гергана Андреева, председател на Българската национална асоциация за етерични масла, парфюмерия и козметика.