
Технология за производство на бира
Пивоварната в Благоевград беше домакин на последния за тази година тур от Националната бирена академия. По време на обиколката бяха представени интересни тънкости в пивопроизводството, различни специализирани съоръжения, любопитни данни и факти за Благоевградската пивоварна. Академията е инициатива на Съюза на пивоварите в България и има за цел да покаже чистотата и интегритета на пивопроизводството и да даде знание за модерната бирена култура. Фабриката в Благоевград е основана през 1967 г. Методи Стоянов, директор производство в пивоварната компания разказа, че за да се получи добра бира от изключително значение е качеството на водата.
Любопитни факти гледайте в предаването Агротема на 16 ноември от 18:30 часа по телевизия Агро ТВ.
Автори: Диана Александрова, Мирелa Спасова
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ