Вторник, 26 Януари 2021

Защо да заменим стария си комбайн за нов RSM 161

  Офертата за замяна на стария комбайн с нов Rostselmash RSM 161 е валидна до 31 октомври 2020 г.
Преглеждания: 2169 | Коментари: 0 | Добавено: 25/09/2020 | 13:05 |
Защо да заменим стария си комбайн за нов RSM 161

Нерядко в развитието на своя бизнес, земеделците са изправени пред дилема дали да инвестират в нов зърнокомбайн или да заложат на комбайн втора употреба.

През тази есен решение дават от Оптиком ООД и Rostselmash чрез атрактивната си промоция “Замени СТАРИЯ СИ комбайн за НОВ RSM 161”.

“Кампанията на Оптиком за обратно изкупуване на стар комбайн срещу нов RSM 161 е специално разработена и финансирана от нашите партньори - завода производител Rostselmash.

При запитване от страна на клиента, сервизните ни специалисти ще извършат безплатна оценка на стария комбайн и ще направим специално предложение на клиента”, обясниха от Оптиком.

Офертата за замяна на стария комбайн с нов Rostselmash RSM 161 е валидна до 31 октомври 2020 г.

“В случай, че се възползват от офертата, зърнопроизводителите не само ще получат чисто нов комбайн на изключително конкурентна цена, но ще получат и ефективна машина с двойно по-висока производителност”, посочват от Оптиком ООД.

Руският производител на селскостопанска техника Rostselmash разработва комбайните си от серията RSM 161 така, че да бъдат двойно по-ефективни в работата си на полето спрямо машини от същия клас на други производители. Ето и част от техническите параметри, благодарение на които се постига по-висока ефективност и производителност по време на жътва.

Иновативен вършачен механизъм

Комбайнът Rostselmash RSM 161 e единственият в света, при който може да се регулира хлабината между барабана и контрата по време на работа. Уникалната система има достатъчно голяма сила да преодолее усилието, което създава масата между барабана и контрата. Другото голямо предимство на комбайна е, че единствено при Rostselmash има система против задръстване - Jam Control, която се управлява много лесно от кабината. При комбайни на други производители за целта се използва лост за почистване на вършачния барабан. 

Предимство за зърнопроизводителите, които за прибиране на реколтата си разчитат на комбайна Rostselmash RSM 161, е, че системата за вършеене и сепарация е подходяща за всички видове култури. 

Автономна система за доовършаване - за максимално качествено зърно

Отличителна черта при комбайна Rostselmash RSM 161 е наличието на автономна система за доовършаване. При останалите производители на комбайни само машините от най-висок клас разполагат с такава система. Тя дава възможност машината да работи добре при жътва за семе за сеитба. Тъй като вършее на принципа на притриването, нивото на счупените семена е много ниско, за разлика от други комбайни, при които масата се връща за доовършаване към основния барабан. Това от своя страна води до по-голям риск от начупване на семената. 

Икономия на гориво с двигател CUMMINS

За рентабилността на всяко стопанство е изключително важна икономията на гориво, която може да се постигне с машинния парк. От Rostselmash са отчели този факт и са оборудвали RSM 161 с двигател CUMMINS QSL 8,9L – 360 к.с.. Двигателят е голям като обем, с голям запас на въртящ момент. Това, в съчетание с големите барабани с голям инерционен момент, дава равномерна работа на двигателя и изключително нисък разход на гориво дори при тежка жътва. Интересен факт е, че при тестове за разход на гориво, проведени в Унгария, при жътва на нива с 550 кг./дка пшеница, машината е дала 1,15л./дка разход на гориво.

Допълнителна информация за технически характеристики и ценови оферти можете да получите от Оптиком ООД - изключителен представител на марката Rostselmash за България. 


0700 70 705

www.facebook.com/OpticomOODЕтикети: | зърнокомбайн | комбайн | Оптиком ООД | Rostselmash | кампания | сервиз | замяна
Категория: Техника

  • КОМЕНТАРИ - 0

НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

За да добавите коментар влезте като регистриран потребител или направете своята безплатна регистрация
 
 

ОЩЕ ОТ Техника:

08/01/2021
ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШИЯ ТРАКТОР ПРЕДИ СЕЗОНА – ТОЙ ЩЕ ВИ СЕ ОТПЛАТИ НА ПОЛЕТО...
03/11/2020
Новият стърнищен култиватор PÖTTINGER TERRIA...
02/11/2020
Perkins SmartCap - иновативната умна капачка за маслото...
13/10/2020
Новата косачка NOVACAT 402 ED...
 
 

Всички ЛЮБОПИТНО
12.08.2019 | 17:44
Изготвени са указания към земеделските стопани, които ...
Документите за доказване на реализираните на пазара животни трябва да ...
Изготвени са указания към земеделските стопани, които доказват реализация на животни по схемите за обвързано подпомагане
 
12.08.2019 | 16:49
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири...
Кабинетът на Борис Джонсън разработва спасителен план за фирмите...
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири
 
12.08.2019 | 15:30
Протестите продължават вече 11-ти ден...
Глоби за кметовете в Южна България ...
Протестите продължават вече 11-ти ден
  
 
ВРЕМЕТО  
 
КАТЕГОРИИ     ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ   ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ  
Агробизнес и финанси
Биоземеделие
Винарство
Гори
Европарламент 2014
Емисия новини
Енергия
Животновъдство
Празници и обичаи
Пчеларство
 
АгроКомпас - месечно списание за агробизнес
AGRO.BG - селскостопанският интернет портал на България
Агрофорум - предаване за селско стопанство
Вестник Земеделска техника
Автор: зс 19/07/2019
Коментар: Решението е просто! На първо място е подсигуряване на пазар, като при зърно-производството, а на вт Продължава...
Автор: Пчелар 02/07/2019
Коментар: Пиша до вас, защото знам ,че сте отговорна медия и проблемът, който имам, ще бъде отразен, и вероятн Продължава...
Автор: Велев 06/12/2018
Коментар: Срокът за изплащане на средствата ще бъде определен след вземане на решение от УС на ДФЗ през 2019 г Продължава...