
Как Богдан Богданов произвежда хляб по древна рецепта
Богдан Богданов е икономист от Стара Загора, но от четири години произвежда по 80 хляба дневно със собствените си ръце. Превърнал е хобито си в професия и вярва, че хубав хляб не се прави само с идеята да се печелят пари. Сам е проучил и произвежда хляб чрез метод , използван от хилядолетия – с квас (природна мая). Неговият хляб е известен в Стара Загора като френския хляб.
Хлябът, който прави Богдан Богданов в малката си пекарна става първо с много любов, към нея добавя брашно, вода и сол. Има още нещо, което прави хлябът много вкусен и неподражаем и това е дивата мая, приготвена собственоръно от Богдан Богданов. Хлябът от топлата фурна не само изглежда различно от заводския, той се прави различно.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ