Карвингът – нова кулинарна любов
Карвинг майсторството вече се наложи в България. В последните години изкуството все повече се прилага в сектор „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг“. Това становище изразиха от Българската карвинг асоциация. Каврингът е завоювал семейства, които за някой специален повод приготвят по интересен и привлекателен начин храната на трапезата. Дори не е нужно да има повод, достатъчна е щипка любов, за да изглеждат продуктите на масата добре или казано по друг начин, храната освен, че ще нахрани тялото, то тя ще нахрани и сетивата. Това е карвин изкуството. За празниците покрай Коледа и Нова година карвинг изкуството е добър вариант да се изненадат любимите хора, като се поднесе уникално приготвена храна, поднесена по незабравим начин с много любов.
Още за това изкуство ще разберете от предаването Агротема на 23 декември от 18:50 часа по телевизия Агро ТВ.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ