Неделя, 07 Юни 2020

Предприятието за трактори на Massey Ferguson в Бове спечели наградата за топ износител във Франция

  Наградата е доказателство за глобалната мощ на марката за селскостопанска техника MF
Преглеждания: 9297 | Коментари: 0 | Добавено: 04/04/2016 | 13:48 |
Предприятието за трактори на Massey Ferguson в Бове спечели наградата за топ износител във Франция

Massey Ferguson, световен бранд на AGCO, е бил удостоен с престижната награда за чуждестранен износител (Le Prix de L'Exportateur Etranger) във Франция. Наградата е признание за големия принос, който компанията производител на трактори - Beauvais Tractor Manufacturing Facility, намираща се в Бове, област Пикардия, има за икономиката на страната. Тя представя предприятието като водещ пример за чужда компания, установена и инвестираща във Франция.

Голямата награда за износ Export Grand Prix Awards е учредена от BFM Business, Икономическия канал за ТВ и радио новини на Франция. При избора на победител в конкурса за чуждестранен износител, журито залага на чуждестранна компания със значителна дейност във Франция, високи постижения при новите продукти на пазара и призната марка в своя сектор. Ключов партньор на събитието за връчването на наградите и член на журито е Business France - френска правителствена агенция, която помага на бизнеса във страната за увеличаване на износа. На церемонията за Grand Prix в Париж, Мюриел Пенико от Business France връчи наградата за чуждестранен износител на Ричард Маркуел, вице-президент на Massey Ferguson и управляващ директор за Европа, Африка и Близкия Изток.
 
Управлявано от компанията-майка – AGCO със седалище в Дулут, САЩ, предприятието в Бове произвежда и изработва дизайна на трактори Massey Ferguson от 80 до 400 к.с. Това е най-големият производител и износител на селскостопанска техника във Франция. Близо 14 500 трактора слизат от производствените линии всяка година, като 85% от тях се изпращат за международните пазари по целия свят. В последните 12 месеца, четири нови гами трактори MF, построени в завода са били отправени към световните пазари.

 "Ние сме развълнувани и е чест за нас да спечелим тази престижна награда", казва Ричард Маркуел. "Това е доказателство за упоритата работа и отдаденост на нашите 2 500 работници в Бове и за глобалната сила на марката Massey Ferguson. Марката има универсална привлекателност и земеделските производители във всички части на света са избрали именно нашата селскостопанска техника, за да управляват бизнеса си."

"AGCO продължава да прави големи инвестиции в съоръжението в Бове и то е известно като световен център за иновации, инженеринг и високи постижения", отбелязва той. "Инвестиция от 300 милиона евро и реорганизация на предприятието през последните пет години са движещата сила в повишаването на качеството до още по-високи стандарти. За клиентите на Massey Ferguson, това означава по-висока надеждност и сигурност, както и увереност, че тракторите MF ще изпълняват отлично всяка дейност. След 2010 г., нашата фабрика в Бове е претърпяла сериозна трансформация, за да инкорпорира водещите стандарти в индустрията на Lean Manufacturing, като достига високи нива на ефективност, и най-вече бързина и гъвкавост - способност да се реагира бързо и ефективно на променящите се тенденции в търсенето на пазара."

"Този производствен опит и бързина, в съчетание с широката, висококачествена продуктова линия ни осигуряват възможност да бъдем преди нашите конкуренти, да отговорим на очакванията на клиентите и да продължим да поддържаме позицията на производител и износител номер 1 на селскостопанска техника във Франция."


Етикети: | AGCO | Massey Ferguson | Бове | иновации | инвестиции | земеделска техника
Категория: Техника

  • КОМЕНТАРИ - 0

НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

За да добавите коментар влезте като регистриран потребител или направете своята безплатна регистрация
 
 

ОЩЕ ОТ Техника:

05/06/2020
Подгответе вашия комбайн за жътва с предимствата на оригинала...
04/06/2020
Прецизни настройки на машината за по-голяма печалба...
29/05/2020 4.45 мин.
| ВИДЕО | Новина плюс: 100 полицаи ще охраняват черешовата кампания в кюстендилско, автор: Светлин ...
28/05/2020
„Трактор на годината“ започва ново партньорство с BKT ...
 
 

Всички ЛЮБОПИТНО
12.08.2019 | 17:44
Изготвени са указания към земеделските стопани, които ...
Документите за доказване на реализираните на пазара животни трябва да ...
Изготвени са указания към земеделските стопани, които доказват реализация на животни по схемите за обвързано подпомагане
 
12.08.2019 | 16:49
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири...
Кабинетът на Борис Джонсън разработва спасителен план за фирмите...
Британците трупат запаси на стойност 4 млрд. лири
 
12.08.2019 | 15:30
Протестите продължават вече 11-ти ден...
Глоби за кметовете в Южна България ...
Протестите продължават вече 11-ти ден
  
 
ВРЕМЕТО  
 
КАТЕГОРИИ     ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ   ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ  
Агробизнес и финанси
Биоземеделие
Винарство
Гори
Европарламент 2014
Емисия новини
Енергия
Животновъдство
Празници и обичаи
Пчеларство
 
АгроКомпас - месечно списание за агробизнес
AGRO.BG - селскостопанският интернет портал на България
Агрофорум - предаване за селско стопанство
Автор: зс 19/07/2019
Коментар: Решението е просто! На първо място е подсигуряване на пазар, като при зърно-производството, а на вт Продължава...
Автор: Пчелар 02/07/2019
Коментар: Пиша до вас, защото знам ,че сте отговорна медия и проблемът, който имам, ще бъде отразен, и вероятн Продължава...
Автор: Велев 06/12/2018
Коментар: Срокът за изплащане на средствата ще бъде определен след вземане на решение от УС на ДФЗ през 2019 г Продължава...