Колекционер разказва за традициите преди 150 години
В старата българска кухня месото е широко използвано в разнообразни рецепти. Характерни са по-продължително готвените ястия и богата палитра от риба. Разказва ни Марин Лесев, който се занимава с издирване и колекциониране на готварски книги, колекцията му наброява над 8000 печатни издания на български език, издавани от 1870 година насам.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ
Мирела Спасова
Редактор и водещ в АГРО ТВ. Автор на предаването Животновъден дневник по АГРО ТВ.
Автор на публикации в сайта agro.bg.
Завършва бакалавърска степен със специалност „Журналистика“ във ФЖМК, СУ „Св. Климент Охридски” и магистратура „Политология” в СУ „Климент Охридски”.
Започва журналистическата си кариера през 2012 г. в БНТ, преминава през News7; сп. Мениджър; в-к „Стопанин”, от 2015 г. и до днес е лице на АГРО ТВ. В професионалната си практика отразява земеделска тематика, автор е на множество репортажи, филми и статии, които отразяват земеделския сектор през последните шест години.