Те Победиха: Отглеждане на зайци, производство на заешки деликатеси – успешен малък семеен бизнес
Николай Симеонов-младши: Хората никога не губят – или печелят, или се учат.
В началото започнал с един триетажен зайчарник с 6 клетки, като зайците ги гледали за собствена консумация. И от хоби заниманието прераснало в бизнес – сега вече са стигнали до 50 майки, което за България е доста сериозно. „Това са домашни зайци, които се отглеждат на двора, на открито. Надграждаме фермата, затворихме цикъла с производството на 7 продукта от заешко месо, които са без добавки и консерванти. Единственият консервант в тях е хималайската сол. Заешкото е подходящо при захранване на бебета, защото то най-лесно се усвоява от човешкия организъм, то е с нулево съдържание на холестерол, съдържа малко мазнини, висок процент протеин, чисто и здравословно месо. Подходящо е за всякакви възрастови групи.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ