Агротема – Преработвателна индустрия
Агротема: Млечните продукти – съдържание и контрол
БАБХ: Няма млекопреработвателно предприятие, което да е оставено без контрол От там казват, че БАБХ не носи отговорност за качествот...
0
67
0
0
Агротема: Млечен сектор – фермери и преработватели
Изкупна цена на млякото и оскъпяване на производството – фермери и преработватели Въпреки, че през последните месеци изкупната...
0
346
1
0
Агротема: Месопреработвателна компания на 30 години за предизвикателствата
Анелия Недева, собственик Компания за преработка на пилешко месо устоява на оскъпеното производство като се стреми да произвежда по-...
0
60
0
0
Агротема: Занаятчийската бира – все по-предпочитана
Интересът на хората към консумацията на крафт бира, произвеждана у нас, нараства Това каза пред камерата на Агро ТВ Георги Георгиев,...
0
37
0
0
Агротема: Млечни продукти – с усет към вкуса и пазара
Към кои млечни продукти расте търговският интерес? Българските млечни компании оцеляват успешно, въпреки кризите. Регионалният менид...
0
29
1
1
Агротема: Как се справят в кризите животновъд и млекопреработвател
Производство на бутикови млечни продукти – начин за оцеляване в кризите. Своите рецепти и тънкости дава Антон Антонов, фермата...
0
31
0
0
Мариана Кукушева: Нулевият ДДС трябва да се запази
Запазването на настоящата ситуация С ДДС при хлебарите е важна През идващата година очакваме ДДС-то на хляба да остане нулево. Това...
0
31
0
0
Агротема: Златен медал за иновация – за една вкусна хапка
Как една хапка спечели медал за иновация Тазгодишното международно изложение за храни и напитки в София се радваше на голям интерес....
0
99
0
0
Агротема: Винената култура на българите се подобрява
За имиджа на българското вино говорим с Петко Миков, собственик на изба във Видинско. По думите му културата за виното на българите...
0
42
0
0
Агротема: Лютеница – тайни от производител
Лютеница от село Житница – тънкости Как и къде се прави лютеницата, която популярният готвач шеф Силвена Роу предпочита, ни ра...
0
218
1
0
Агротема: Сирене по българските земи се е правело в праисторически времена
Цветан Димитров – прословутият майстор на зеленото сирене от Черни Вит изучава историите на българските сирена, които са над 7...
0
304
3
0
Агротема: Олио – производствена технология и оправдана ли е цената?
Технолог във фабрика за олио разказва за производството Колко струва литър олио и как се произвежда? Методите ни разкрива дългогодиш...
0
202
1
0