Защо изчезва стандартът „Стара планина“
Човек е това, което яде – тази констатация на немския философ и антрополог Лудвиг Фойербах, живял през първата половина на 19 век, важи и днес. Ако изхождаме от тази мисъл обаче, логично идва въпросът – по-малко ли знаем за себе си, при положение, че в наши дни не можем да сме сигурни какво точно съдържат продуктите, които консумираме. Едва ли има еднозначен отговор на тези въпроси. Затова не е чудно, че масово българите се отнасят с недоверие към храната, която слагат на трапезата. Въпреки въведените стандарти на млякото, колбасите, хляба и лютеницата. И въпреки контрола на инспекторите от Българската Агенция по безопасност на храните.
Подробности гледайте в Агро коментара на Маргарита Кожухарова на 15 март от 18:40 часа по телевизия Агро ТВ.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ