Как да сме сигурни, че избираме качествен козунак
Традиционният обреден хляб за Великден козунакът е едно от малкото изделия, направени изцяло от български суровини. Независимо от разновидностите производителите на български козунак не влагат вносни продукти. За това гарантират от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите и призовават – купувайте родното.
Браншовици призовават за празника да сложим на трапезата си опаковани, проверени козунаци. Можем да сме сигурни, че когато те са български качеството е високо.
На пазара има достатъчно разнообразие от български козунаци. Купувайки потребителите могат да са убедени, че сивият сектор в хлебопекарния бранш не опакова продукцията си, а именно опаковката идентифицира пекаря, допълват браншовиците.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ