История на храните: Тайната на добрия козунак, автор Алеко Дянков
На Великден по стара традиция похапваме козунак. Това е несъмнено най-трудоемкото за приготвяне ястие за празничната трапеза, изискващо много месене и много чакане. Знаем ли обаче колко стара е тази традиция? Отговор на този въпрос ще намерите във Великденското издание на "История на храните" по АГРО ТВ.
Агро ТВ
АГРО ТВ – лицето на модерното земеделие.
Единствената специализирана телевизия за земеделие у нас.
Телевизия АГРО ТВ е с национално покритие и 24-часова програма, включваща разнообразни предавания и рубрики, фокусирани върху земеделието, селските райони и преработвателната индустрия.
С приоритет са новинарските емисии, предлагащи актуална информация от агросектора у нас и по света.
Програмата на АГРО ТВ се разпространява по сателит, кабел, както и с пряко излъчване в интернет на адрес: www.agrotv.bg и в YouTube. Може да гледате АГРО ТВ и чрез мобилно приложение.