История на храните: Балсамът на удоволствието, автор Алеко Дянков
Ароматен, гъст и с почти черен цвят. Ачето балсамико не е какъв да е оцет, а – както казва и самото му име – балсам за душата на човек, ценящ хубавата храна. Традициите и дългия производствен процес го нареждат сред най-скъпите кулинарни специалитети в света, редом с черния хайвер и шафрана. Научете повече за ачето балсамико от "История на храните" по АГРО ТВ.
Агро ТВ
АГРО ТВ – лицето на модерното земеделие.
Единствената специализирана телевизия за земеделие у нас.
Телевизия АГРО ТВ е с национално покритие и 24-часова програма, включваща разнообразни предавания и рубрики, фокусирани върху земеделието, селските райони и преработвателната индустрия.
С приоритет са новинарските емисии, предлагащи актуална информация от агросектора у нас и по света.
Програмата на АГРО ТВ се разпространява по сателит, кабел, както и с пряко излъчване в интернет на адрес: www.agrotv.bg и в YouTube. Може да гледате АГРО ТВ и чрез мобилно приложение.