История на храните: Презреният сос, автор: Алеко Дянков
Има наистина хора, които се възмущават, ако към панираната риба им сервират сос ремулад. Или към студеното телешко, изпечено ала ростбиф. Ама те са малцинство, слава Богу. За всички останали в новото издание на “История на храните” ще разкажем за какво точно става дума. Гледайте по АГРО ТВ.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ
Агро ТВ
АГРО ТВ – лицето на модерното земеделие.
Единствената специализирана телевизия за земеделие у нас.
Телевизия АГРО ТВ е с национално покритие и 24-часова програма, включваща разнообразни предавания и рубрики, фокусирани върху земеделието, селските райони и преработвателната индустрия.
С приоритет са новинарските емисии, предлагащи актуална информация от агросектора у нас и по света.
Програмата на АГРО ТВ се разпространява по сателит, кабел, както и с пряко излъчване в интернет на адрес: www.agrotv.bg и в YouTube. Може да гледате АГРО ТВ и чрез мобилно приложение.